Sappemeer: dode in betonfabriek

Bij betonbedrijf Olthof aan de Molenraai in Sappemeer is woensdag aan het einde van de middag een persoon om het leven gekomen. Het slachtoffer raakte even voor vijf uur tijdens werkzaamheden bekneld in een betonmixer. Hulp mocht niet meer baten.
De politie en de inspectie SZW doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Dagblad van het Noorden, 17 juli 2019

Schuinesloot: man klem tussen heftruck en container

Bij een ongeval bij een bedrijf aan de Barsweg, tussen het Drentse Elim en het Overijsselse Schuinesloot, is een persoon klem komen te zitten tussen een heftruck en een container.
De traumahelikopter kwam ter plaatse voor assistentie. Uiteindelijk is het slachtoffer per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Over de toedracht zijn nog geen nadere bijzonderheden bekend.

De Stentor, 16 juli 2019

Noordwijk: gewond na val van hoogte

Bij een bedrijfsongeval aan de Boender in Noordwijk is een persoon zwaargewond geraakt. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen.
Het slachtoffer was van een hoogte naar beneden gevallen en is met spoed, door een ambulance, naar het ziekenhuis gebracht.

Leidsch Dagblad, 15 juli 2019

Emmen: man raakt bekneld in machine

In een loods van Kremer Zand & Grind aan de Pieter de Keyserstraat in Emmen is vrijdagmiddag een medewerker zwaargewond geraakt, toen hij tijdens werkzaamheden bekneld raakte in een machine.
Politiewoordvoerder Robert-Jan Valkema meldt dat hij met een ambulance is overgebracht naar het ziekenhuis in Emmen.
Overleg met de arbeidsinspectie moet volgens Valkema gaan uitwijzen wie onderzoek gaat doen naar de oorzaak van het ongeval.
Over de aard en de ernst van zijn verwondingen kan de politie niets zeggen.

Dagblad van het Noorden, 12 juli 2019

Voor het archief van oudere berichten, klik hier.