Marknesse: man overleden als gevolg arbeidsongeval

De man die vorige week maandag zwaargewond raakte bij een ongeval op een werf aan de Expansie in Marknesse, is nog diezelfde dag aan zijn verwondingen overleden. Dat bevestigt de inspectie SZW.
De hulpdiensten werden maandagochtend opgeroepen voor het ongeval, daarbij werd ook een traumahelikopter ingezet. De inspectie vermoedt dat het slachtoffer van een zeecontainer is afgevallen. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle vervoerd.
De inspectie SZW onderzoekt het ongeluk.

De Stentor, 18 oktober 2019

Veghel: dode bij beknelling

Bij een ongeluk op het distributiecentrum van Goossens Wonen & Slapen in Veghel is vrijdagavond rond zes uur een 22-jarige man uit Lieshout overleden. Volgens de politie raakte het slachtoffer bekneld tussen een vrachtwagen en een muur.
Hulpdiensten hebben nog geprobeerd de man te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten. Het bedrijf is gevestigd op het industrieterrein Doornhoek.
De Inspectie SZW onderzoekt hoe het ongeluk kon gebeuren. Voor de getuigen van het ongeluk is slachtofferhulp ingeschakeld.

Omroep Brabant, 25 oktober 2019

Loosdrecht: bouwvakker komt om het leven

Een bouwvakker is op de Loosdrechtsedijk te Loosdrecht op een bouwterrein om het leven gekomen door een bedrijfsongeval. Hulp van ambulance, mobiel medisch team en politie mocht niet meer baten.
Op het terrein worden huizen gebouwd. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk: de politie en Inspectie SZW doen onderzoek.

Hart van Nederland, 30 oktober 2019

Vierpolders: werknemer overleden bij beknelling

Bij een bedrijfsongeluk in Vierpolders bij Brielle is dinsdag een werknemer om het leven gekomen. Volgens de brandweer gaat het om een 52-jarige man uit Spijkenisse. Hij was op het terrein aan de Seggelant-Oost klem komen te zitten tussen een voertuig en wat anders.
Hulpdiensten hebben nog geprobeerd om de medewerker te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten. De inspectie SZW onderzoekt wat er is misgegaan bij het bedrijf.

Rijnmond, 5 november 2019

Voor het archief van oudere berichten, klik hier.