Bedrijfsongevallen

Gorinchem: medewerkster (16) gewond bij bedrijfsongeval

Een 16-jarige medewerkster van een bedrijf in Gorinchem is gewond geraakt bij een bedrijfsongeval. Door nog onbekende reden viel een 14 meter lange metalen bint op de enkel van de medewerkster.

Het ongeval vond plaats bij een bedrijf aan de Ambonstraat. Politie, brandweer en twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse. Inzet van een gealarmeerde traumahelikopter bleek niet nodig. De medewerkster raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie laat weten dat de arbeidsinspectie onderzoek doet naar de oorzaak van het ongeval.

ZHZ Actueel, 23 juli 2021

Alblasserdam: ongeluk met heftruck

Een 58-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht is gewond geraakt bij een bedrijfsongeval op industrieterrein Nieuwland Parc tussen Alblasserdam en Papendrecht. De man was in een bedrijfsloods aanwezig. Zijn voet werd overreden door een heftruck. De man was even buiten kennis. In eerste instantie kwam de melding zo ernstig binnen, dat politie, ambulances en een traumahelikopter op pad werden gestuurd.

De traumahelikoper landde op het parkeerterrein. Al snel bleek de hulp van het Mobiel Medisch Team niet nodig te zijn. De vijftiger is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling en nader onderzoek.

ZHZ Actueel, 16 juli 2021

Voor het archief van oudere berichten, klik hier.

Zoek