Bert Stap

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Bert Stap


Naam:
Bert Stap
Functie: Directeur / Trainer
Opleiding: HTS werktuigbouwkunde
Ervaring: 12 jaar ervaring in verschillende management functies, senior CE-specialist sinds 1993
Specialiteit: Europese regelgeving, praktische machineveiligheid, ATEX en andere speciale Richtlijnen.

Werkomschrijving :

Na een aantal jaren als manager in de machinebouw te hebben gewerkt, was het in 1993 een uitdaging om als zelfstandig consultant op het gebied van de machineveiligheid werkzaam te zijn. Dit was het begin van ESV Technisch Adviesbureau BV, een zusterbedrijf van IVOB BV. Achteraf ben ik blij met alle ervaring die ik eerst in de machinebouw heb opgedaan, dit komt nu in de technische machineveiligheid erg goed van pas. Ik houd mij bezig met de complexere en praktische machineveiligheidsprojecten, waarbij ik het een uitdaging vind om een praktische en veilige oplossing te bedenken voor machines. Daarnaast heb ik in de loop der jaren bij veel bedrijven in de keuken mogen kijken en daar een goede indruk gekregen over hoe wij in het algemeen in Nederland met veiligheid om gaan. In maart 2014 ben ik begonnen met het schrijven van de nieuwste training Veilig Werken omdat we zagen dat er in de markt behoefte was aan een goede veiligheidstraining voor technische medewerkers en operators van productie- en metaalbedrijven. In juni 2015 was de training veilig werken gereed. Wij zijn er erg trots op hoe de training geworden is.
Al sinds 1994 mag ik mij bezig houden met kennisoverdracht aan consultants van ons adviesbureau en aan deelnemers van machineveiligheidstrainingen. Sinds juni 2015 dan ook trainer van de training Veilig Werken binnen IVOB BV.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”3044″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

“Het is voor mij een uitdaging om op een praktische en duidelijke manier kennis op het gebied van veiligheid over te dragen aan mensen van uiteenlopende niveaus binnen een organisatie om op die manier mee te helpen aan een veiliger werkomgeving.”

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column]

Zoek