DIY

Natuurlijk kunnen wij al onze trainingen en workshops voor jou verzorgen. Tot in de puntjes, zoals je van ons gewend bent. Echter! Ons doel is het vergroten van het veiligheidsbewustzijn onder de medewerkers. Een training kan daar zeker bij helpen, maar in gesprek gaan met elkaar nog veel meer. Dat is daarom een belangrijk onderdeel van de workshops. En wellicht kunnen jullie dit intern beter, dan wij als externen. Kortom: DIY. Do It Yourself.

‘Dankzij’ COVID hebben wij onze trainingen noodgedwongen digitaal moeten geven, daartoe hebben we een complete studio ingericht van waaruit we trainen. Dit bood ons meteen de mogelijkheid om de trainingen op te nemen voor ons e-training-platform. EN we maken er nu ook gebruik van bij de workshops. We bieden dit geheel ook aan als een DIY pakket. Je kent het wellicht van allerlei maakproducten, maar nu dus ook in workshop vorm.

Hoe het werkt

De mogelijkheden zijn eindeloos. Je koopt alles wat we je bieden, je koopt alleen Veilig Werken, je koopt alleen een workshop. Wat je ook koopt, je krijgt van ons toegang tot de trainingsvideo en een gesprekshandleiding. En wanneer dit van toepassing is, ontvang je ook toegang tot de bijbehorende toets. Deze hangen in ons e-training platform. Je krijgt voor ieder gekocht item een inlogcode die 1 of 2 weken of 1, 3, 6 of 12 maanden geldig is vanaf de eerste keer dat je hebt ingelogd (een uitgegeven inlogcode is 2 jaar ‘houdbaar’). Na die periode vervalt jouw toegang automatisch.

Ter verduidelijking: je koopt Combi II bij ons. Dus Veilig Werken Basis en alle workshops. Je kiest de 12 maanden variant. Je ontvangt van ons dus 11 inlogcodes. Iedere code is 2 jaar houdbaar. Vanaf het moment dat je met een code hebt ingelogd, is die code nog 12 maanden in werking. Daarna vervalt je toegang. Of je koopt alleen de workshop Sociale Veiligheid voor 1 week. Je ontvangt daartoe dus de inlogcode, die 2 jaar houdbaar is. Vanaf het moment dat je hebt ingelogd, is deze 7 dagen te gebruiken. Daarna vervalt je toegang.

Nu ben je zelf in staat de workshops te verzorgen binnen jouw bedrijf, zonder dat je de expert bent. In de trainingsvideo’s wordt namelijk alle inhoud door onze trainers gedoceerd. Deze video bekijk je samen. Vervolgens kun je aan de hand daarvan en met behulp van de gesprekshandleiding het groepsgesprek vormgeven.

Hoe aan te pakken?

En dan is het aan jou. Hoe ga je het aanvliegen? Stel je hebt alles gekocht wat wij je bieden. Wij adviseren je om te starten met Veilig Werken basis voor iedereen. Aansluitend Veilig Werken middelbaar voor degene die het betreft. Start daarna gemiddeld na iedere vier weken met een workshop ronde. In twee jaar tijd heb je dan alles gehad. Dankzij de houdbaarheid van de inlogcodes van 2 jaar, kun je dus in het tweede jaar rustig verder trainen.

Hieronder vind je een voorbeeld planning. Op basis van 60 medewerkers, maximaal 12 medewerkers per sessie (meer deelnemers komt het groepsgesprek niet ten goede). In dit voorbeeld ben je in twee jaar tijd een keer helemaal rond geweest. De gespreksleider heeft één keer in de week een workshop te leiden. Het geheel kan natuurlijk geïntensiveerd of in een lagere frequentie.

Kosten DIY

We bieden DIY voor een vaste prijs aan, per gekozen geldigheidsduur. Om het voor jou inzichtelijk te maken, hebben we uitgerekend hoeveel je per persoon kwijt bent.

Enkele opmerkingen bij deze prijstabel:

– Combi I bevat de training Veilig Werken en 5 workshops naar keuze.
– Combi II bevat de training Veilig Werken en alle workshops.
– Training Veilig Werken Middelbaar hebben we niet opgenomen in de combi’s, omdat deze training vaak maar voor een aantal mensen van belang is. Deze wordt dus altijd seperaat aangeschaft en kan dus ook in een andere geldigheidstermijn gekocht worden.
– Wat ons betreft zijn de geldigheidsvariaties 1 en 2 weken en 1 maand geschikt voor de kleine bedrijven.

Bewijs van deelname DIY

We werken bij DIY niet met deelname certificaten of pasjes.

Aanmelden

Inmiddels helemaal overtuigd? Aanschaffen kan via onze webshop. Liever eerst nog even met ons in gesprek hierover, om te kijken wat nu precies wijsheid is. Neem gerust contact met ons op!

Zoek