Hoewel sommigen niet anders willen, is het enigszins verleden tijd: klassikaal onderwijs. Waarom uren in de auto zitten, om informatie tot je te nemen, terwijl dit prima thuis kan, vanachter je laptop. Daarom hebben wij een prachtige e-learning ontwikkeld.

Veilig Werken

Onze e-learning voor onze training Veilig Werken staat nagenoeg helemaal klaar! We schieten binnenkort nog enkele filmpjes en dan kunnen we van start. Natuurlijk is de e-learning er voor zowel de basis als de middelbare variant. Maar hoe ziet zo’n training er dan uit? Als volgt:

  • Je logt in en dan staat er een leerpad voor je klaar.
Demo_VW_leerpad_elearning
Leerpad uit de demo Veilig Werken
  • Een filmpje met daarin een korte uitleg hoe de e-learning werkt. Het mooie van ons programma is dat het systeem je er als vanzelf doorheen helpt. Wanneer je gewoon aan het begin begint, loodst hij je er stap voor stap doorheen.
  • De theorie zal ‘gewoon’ door Bert worden gegeven. Hij staat in onze studio en traint je, alsof je gewoon bij ons in de zaal zit. Inclusief zijn presentatie en flipover.
  • Je test jezelf, door een aantal vragen te beantwoorden over de theorie. Is al deze theorie wel blijven hangen of mis je nog een stukje?
  • Dit herhaalt zich voor iedere hoofdstuk opnieuw.
  • Tot slot maak je een examen. Wanneer je dit met goed gevolg hebt afgerond, ontvang je van ons het certificaat én pasje Veilig Werken.
Test_je_kennis_elearning
Maak de vragen om te testen of de theorie is blijven hangen

Schrijf je hier in voor onze demo!

Deze demo is een middel om je te laten ervaren hoe onze e-learning er ongeveer uitziet. We kunnen niet alles laten, de theorie en de vragen hebben in dit geval ook weinig met elkaar te maken. Wel kun je proeven hoe het zal gaan.

Machineveiligheid & Masterclasses

Ook de training Machineveiligheid en verschillende masterclasses gaan we middels de e-learning aanbieden. Deze trainingen zijn nog in ontwikkeling, maar zullen er op vergelijkbare manier uit gaan zien. Bert traint je vanuit onze studio en je maakt vragen na aanleiding van deze informatie. Het bijzondere aan deze trainingen is echter dat je de mogelijkheid hebt op per gevolgde module een uur live vragen te stellen aan ons. Deze momenten worden van te voren ingepland. Ook andere deelnemers zijn hierbij aanwezig.

Wanneer je de gekozen modules hebt gevolgd, de vragen hebt gemaakt en je hebt actief deelgenomen aan de live sessie, ontvang je van ons het certificaat Machineveiligheid of het certificaat wat past bij de masterclass.

Kosten

Het mooie van e-learning is dat de kosten lager liggen, dan wanneer je live bij ons een training komt volgen. Het kostenplaatje is alsvolgt:

Veilig Werken
  • Basis > € 245,- excl. BTW
  • Middelbaar > € 390,- excl. BTW
Machineveiligheid
  • 1 module > € 350,- excl. BTW
  • 3 modules > €925,- excl. BTW
Masterclasses

€ 350,- excl. BTW per masterclass