Een nieuw certificaat

VCA is een mooi certificaat voor veiligheid voor in de aannemerij. Belangrijk om met elkaar te werken aan veiligheidsbewustzijn. Echter, VCA sluit wat ons betreft niet (voldoende) aan bij productie-, metaal-, machinebouw bedrijven. Daarom hebben we, vanuit onze praktijkervaring op het gebied van machineveiligheid, een praktische training Veilig Werken ontwikkeld. Meer informatie over deze training kunt u hier lezen.

Certificaat

Helaas is onze training en het bij behorende certificaat nog niet landelijk erkend en gebruikt. VCA is toch nog altijd de standaard. Of deze nu voldoende aansluit of niet. Daarom willen we, samen met het bedrijfsleven, deze nieuwe training en bijbehorend certificaat Veilig Werken erkend krijgen. Samen kunnen we werken aan meer bewustzijn als het gaat om veiligheid. En het gaat ons niet om het certificaat of het pasje, het gaat erom dat werknemers dagelijks weer veilig thuiskomen.

Samen!

En hierbij kunt u helpen! We zoeken veiligheidskundigen, brancheorganisaties en bedrijven die ons initiatief willen ondersteunen. Schrijf u hier in en we houden u vervolgens op de hoogte!

join us
Werk met ons samen voor veiligheid!
Zoek