Even een moment nemen om alvast te denken aan volgend jaar

29 januari Masterclass ‘Aanpassen bestaande machines’

Volgend jaar lijkt nog ver weg. Toch is het over nog geen 40 dagen 2019. Iedereen is natuurlijk nog druk met de laatste loodjes van dit jaar. Waarschijnlijk ook nog helemaal niet bezig met te denken aan trainingen in het nieuwe jaar. Waarschijnlijk is men meer bezig met de vraag hoe een en ander volgend jaar gerealiseerd moet worden omdat de orderportefeuille overvol is en het beschikbare personeel te weinig.

Wij moesten wel al nadenken over ons trainingsprogramma van volgend jaar. Vooral de vraag welke trainingen we gaan toevoegen aan ons programma en wanneer we welke trainingen willen geven.
Op onze website staat er weer een heel lijstje met trainingen en masterclasses. De Masterclass “Aanpassen bestaande machines” hebben we in oktober voor het eerst mogen geven. Gelijk een volle masterclass. De deelnemers waren heel enthousiast. Reden voor ons om deze masterclass in 2019 vaker in de planning op te nemen. Op 29 januari 2019 staat de Masterclass “Aanpassen bestaande machines” dan ook weer voor het eerst op de planning.

Daarnaast hebben we ook onze andere interessante masterclasses, de uitgebreide training Machineveiligheid (3 modules) en de unieke training Veilig Werken weer in de planning opgenomen. Voor alle data zie onze website: ivob-opleidingen.nl/overzicht-en-data

Op de website vindt u ook alle informatie over de trainingen en masterclasses. Via een aanmeldformulier kunt u zich aanmelden.

Daarnaast zijn we druk bezig met onze voorbereidingen voor nieuwe trainingen, zoals VCA-basis, VCA-vol en preventiemedewerker. We hopen begin 2019 daar meer over te kunnen melden. 2019 wordt voor ons een jaar waarin we ons streven om verder te groeien als “TOTAALAANBIEDER VAN VEILIGHEIDSOPLEIDINGEN” waar willen maken.

We zien u graag als deelnemer aan één van onze trainingen of masterclasses.

Ons laatste nieuws

Zoek