Gevonden: NIBHV erkende BHV Instructeur

13 februari 2020: inmiddels hebben we de BHV instructeur gevonden die we zochten. [vc_row][vc_column][vc_column_text]

“Vijfentwintig jaar werkervaring in Machineveiligheid, gegoten in praktische, unieke en interactieve trainingen, cursussen en masterclasses”. Dat is Interactieve Veiligheids Opleidingen Barneveld BV (IVOB BV). Maar de komende jaren willen we uitgroeien naar een totaalaanbieder van Veiligheidsopleidingen. Daarom zijn we opzoek naar een NIBHV erkende instructeur voor het verzorgen van BHV trainingen.

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”3963″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

IVOB is opgericht door Bert Stap, Senior CE specialist. Oprichter van ESV Technisch Advies Bureau. Hij heeft inmiddels ruim 25 jaar werkervaring in de Machineveiligheid en deelt deze kennis graag. Hij is, dankzij deze jarenlange werkervaring, veel tegengekomen op de werkvloer. Vandaar dat hij in 1999 de training Machineveiligheid ontwikkeld heeft.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Op dit moment bestaat ons aanbod uit de cursus Machineveiligheid, 6 Masterclasses over specifieke onderwerpen uit de machineveiligheid en de training Veilig Werken. De training Veilig Werken kan gezien worden als dé VCA training, speciaal bedoelt voor metaal- en productiebedrijven. De cursus Machineveiligheid behandelt, vanuit veel praktijkervaring, allerlei richtlijnen / wetgeving op het gebied van Machineveiligheid. De 6 Masterclasses vormen daar een logische vervolg en een verdieping op. Hiermee zijn we echter nog niet compleet. Onze klanten hebben meer nodig. Bijvoorbeeld voor het aantonen van deskundigheid kiezen zij ervoor hun hoogwerker en heftruckchauffeurs een certificaat te laten halen. Daarnaast zijn er BHV’ers, EHBO’ers en preventiemedewerkers nodig. Ook de VCA opleiding is vaak gekozen.

Om te gaan uitgroeien naar de totaalaanbieder van Veiligheidsopleidingen, willen we binnenkort gaan starten met de BHV opleidingen. En omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat, willen we dat dit een training is met het NIBHV Keurmerk. Voor het verzorgen van de trainingen zijn wij daarom op zoek naar een zelfstandige, NIBHV erkende instructeur. Bent u dit? Dan komen wij graag met u in contact! Hiervoor kunt u contact opnemen met Bert Stap, directeur van Interactieve Veiligheids Opleidingen Barneveld BV via 06-53379222.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ons laatste nieuws

Zoek