Gezocht: opleiders voor heftruck en hoogwerker opleidingen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

“Vijfentwintig jaar werkervaring in Machineveiligheid, gegoten in praktische, unieke en interactieve trainingen, cursussen en masterclasses”. Dat is Interactieve Veiligheids Opleidingen Barneveld BV (IVOB BV). Maar de komende jaren willen we uitgroeien naar een totaalaanbieder van Veiligheidsopleidingen. Daarom zijn we, naast een BHV en VCA instructeur, ook opzoek naar andere opleiders in het midden van het land om heftruck en hoogwerker opleidingen samen mee aan te kunnen bieden.

IVOB is opgericht door Bert Stap, Senior CE specialist. Oprichter van ESV Technisch Advies Bureau. Hij heeft inmiddels ruim 25 jaar werkervaring in de Machineveiligheid en deelt deze kennis graag. Hij is, dankzij deze jarenlange werkervaring, veel tegengekomen op de werkvloer. Vandaar dat hij in 1999 de training Machineveiligheid ontwikkeld heeft.

Op dit moment bestaat ons aanbod uit de cursus Machineveiligheid, 6 Masterclasses over specifieke onderwerpen uit de machineveiligheid en de training Veilig Werken. De training Veilig Werken kan gezien worden als dé VCA training, speciaal bedoelt voor metaal- en productiebedrijven. De cursus Machineveiligheid behandelt, vanuit veel praktijkervaring, allerlei richtlijnen / wetgeving op het gebied van Machineveiligheid. De 6 Masterclasses vormen daar een logische vervolg en een verdieping op. Hiermee zijn we echter nog niet compleet. Onze klanten hebben meer nodig. Bijvoorbeeld voor het aantonen van deskundigheid kiezen zij ervoor hun hoogwerker en heftruckchauffeurs een certificaat te laten halen. Daarnaast zijn er BHV’ers, EHBO’ers en preventiemedewerkers nodig. Ook de VCA opleiding is vaak gekozen.

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Om te gaan uitgroeien naar de totaalaanbieder van Veiligheidsopleidingen, willen we binnenkort, naast BHV en VCA opleidingen, ook gaan starten met het verzorgen van heftruck en hoogwerker trainingen. Voor het verzorgen van deze trainingen willen wij graag samenwerken met andere opleiders in het midden van het land om deze trainingen aan te kunnen bieden.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3977″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Bent u dit? Dan komen wij graag met u in contact! Hiervoor kunt u contact opnemen met Bert Stap, directeur van Interactieve Veiligheids Opleidingen Barneveld BV via 06-53379222 of maak gebruik van ons contactformulier. Vermeld daarin uw naam, mailadres en telefoonnummer. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ons laatste nieuws

Zoeken