In-company

Dan zit je in een training en de hele dag denk je: ‘Ja, maar bij ons…’. En niet slechts jij zit in deze training, maar jouw collega’s ook. Evenals mensen van andere bedrijven. Op zich is de training wel boeiend, maar hoe interessant was het geweest wanneer de training naadloos had aangesloten op jullie eigen bedrijf. Dit kan! Al onze trainingen bieden wij ook in-company aan. Hierdoor kunnen we het geheel laten aansluiten op jullie dagelijkse praktijk.

In-company Machineveiligheid

Bij de training Machineveiligheid kunnen wij, naast de standaard training, voor jullie een speciale praktijktraining verzorgen. Samen stellen we een specifieke bedrijfspraktijkcase op. De theorie van de drie trainingsdagen (die we ook op maat kunnen maken), kunnen we dan binnen jullie eigen bedrijfssituatie in de praktijk brengen. Dit doen we op een aanvullende, vierde trainingsdag. Samen maken we hier maatwerk van!

In-company Masterclasses

Ook de Masterclasses kunnen we in-company geven. We kunnen de training dan aanpassen naar wat het beste past binnen jullie bedrijfssituatie. Neem de masterclass Robotveiligheid bijvoorbeeld. We komen dan eerst langs om de bedrijfssituatie te bekijken. Vervolgens bespreken we dan in de masterclass de situaties die we tegenkwamen met jullie robots en/of cobots. Een hogere leeropbrengst kan bijna niet.

In-company Veilig Werken

Ook de cursus Veilig Werken kunnen we in zijn geheel binnen jullie bedrijf verzorgen. Het mooie is dat we de training precies passend kunnen maken. Werken jullie nooit met een hoogwerker, dan zullen we dit onderwerp slechts kort aantippen. Maar we zullen uitgebreid stilstaan bij die onderwerpen waar jullie dagelijks mee in aanraking komen.

De training heeft een basis en een middelbare variant. Beide varianten sluiten we af met een examen, een certificaat en een pasje. Ook dit kan gewoon bij jullie op locatie worden uitgevoerd.

Algemeen

Het maximaal aantal personen per training is 12. Als er meer mensen aanwezig zijn, komt dit de kwaliteit van de training niet ten goede.

De prijzen voor een in-company training zijn op aanvraag. Dit is onder andere afhankelijk van de hoeveelheid maatwerk die we moeten leveren.

Schroom niet en neem contact met ons op!

Whiteboarad
Zoeken