Incompany trainingen / cursussen

Onze training / cursus Machineveiligheid en de training / cursus Veilig Werken kunnen wij ook bij u op locatie verzorgen.

Bij de training / cursus Machineveiligheid kunnen wij eventueel voor u een speciale praktijktraining verzorgen door het opstellen van een specifieke bedrijfspraktijkcase. De theorie van de drie trainingsdagen kan dan binnen uw eigen bedrijfssituatie op een aanvullende vierde trainingsdag in de praktijk worden gebracht. We zullen hierbij, samen met u, naar een stukje maatwerk kijken.

De volgende Masterclasses kunnen incompany gegeven worden:

  • Masterclass Robotveiligheid
  • Masterclass Transportsystemen
  • Masterclass Aanpassen van bestaande machines
  • Masterclass Lock Out Tag Out (Try Out)

De training / cursus Veilig Werken kan in zijn geheel binnen uw bedrijf worden gegeven. Deze training is namelijk niet locatie afhankelijk. De training is op Basis of Middelbaar niveau mogelijk. Eventueel kunt u ervoor kiezen om alleen de Basistraining incompany te doen en de extra dag van de Middelbare training individueel te volgen in Barneveld, inclusief examen.

Maximaal aantal per training: 15 deelnemers.

Prijzen op aanvraag.

IVOB BV behoudt zich het recht om bij onvoldoende deelname de training te verplaatsen naar een andere datum. In overleg met de ingeschreven deelnemers wordt dan gekeken of zij op een andere datum kunnen deelnemen aan de training.