Hieronder kun je inschrijven voor de verschillende e-learningen die wij aanbieden. Iedere training wordt afgesloten met een online contactmoment, waar je gelegenheid krijgt je vragen te stellen die je hebt gekregen gedurende het volgen van de training.

Machineveiligheid

Iedere komende maand van dit jaar bieden we de training aan. In overleg met de deelnemers worden dan de contactmomenten ingepland. Iedere module wordt namelijk afgesloten met een contactmoment.

Veilig Werken

Vanaf juni bieden we deze trainingen aan. In overleg met de deelnemers wordt het contactmoment ingepland.

Masterclasses

Gedurende 2021 komen alle masterclasses in deze vorm beschikbaar! Voorkennis is bij het volgen van een masterclass onmisbaar. We raden aan in ieder geval Module 1 van onze training Machineveiligheid te hebben gevolgd of een vergelijkbare training. Zonder relevante voorkennis is het volgen van een masterclass bijzonder ingewikkeld.

Aanmelden zal gaan voor steeds meer varianten. Vanaf nu bieden we de Masterclass Aanpassen van Bestaande Machines iedere maand aan. Robotveiligheid volgt vanaf juni en de overige masterclass naar zeer grote waarschijnlijk per september. In overleg met de deelnemers wordt het contactmoment, aansluitend aan iedere masterclass, ingepland.

Training Preventiemedewerker

In het vierde kwartaal van dit jaar komt deze training beschikbaar. In overleg met de deelnemers worden de contactmomenten ingepland.

IVOB BV behoudt zich het recht om bij onvoldoende deelname de training te verplaatsen naar een andere datum. In overleg met de ingeschreven deelnemers wordt dan gekeken of zij op een andere datum kunnen deelnemen aan de training.