INTERACTIEVE VEILIGHEIDS OPLEIDINGEN BARNEVELD WENST U FIJNE FEESTDAGEN EN EEN GEZOND EN SUCCESVOL 2018!

Nieuw in 2018: Masterclasses Machineveiligheid specifieke onderwerpen!
Als eerste willen we u bedanken voor het door u in ons gestelde vertrouwen in 2017 door het volgen van een training bij ons bedrijf. Wij hebben met heel veel plezier de trainingen voor u verzorgd. Natuurlijk hebben we geleerd van de feedback die we van de deelnemers mochten ontvangen en verwerken we dat zeker in onze trainingen.

Misschien heeft u ook het gevoel dat er weer een jaar voorbij is gevlogen. Vanmorgen hadden wij het er even over dat het wel lijkt of de jaren steeds sneller gaan. Misschien deelt u dat gevoel met ons. Natuurlijk is het een gegeven dat, naarmate we ouder worden, de tijd sneller lijkt te gaan omdat onze interne klok langzamer loopt en de wereld om ons heen sneller lijkt te gaan. Maar is het misschien ook omdat we anno 2017 sneller leven? Uit experimenten, van onder andere psycholoog Richard Ornstein, blijkt dat naarmate we meer informatie tot ons nemen, we de tijd als langer ervaren. Ook naarmate de complexiteit van de informatie toeneemt ervaren we meer tijd. Als de informatie bekend is bij degene die het tot zich neemt, neemt dit effect echter weer af. Met andere woorden: nieuwe ervaringen zorgen voor een langzamer verstrijken van de tijd. Dus moeten we ons misschien voornemen om in 2018 meer nieuwe ervaringen op te doen.

Ook het verwerven van meer kennis kan dus een nieuwe ervaring zijn. Wij, als Interactieve Veiligheids Opleidingen Barneveld, kunnen u daarmee helpen. Wij hebben afgelopen jaar veel geïnvesteerd in verbetering en kwaliteit van onze trainingen. Daarom hebben we in 2018 Masterclasses Machineveiligheid over specifieke onderwerpen in onze programma opgenomen.

Deze Masterclasses zijn toegespitst tot een bepaald aspect van machineveiligheid, zoals bijvoorbeeld machineveiligheid bij:

  • Aanpassen van bestaande machines / productielijnen
  • Opstellen van risicobeoordelingen
  • Machineveiligheid bij transportsystemen
  • Machineveiligheid toegespitst op robots

Binnenkort staat er meer informatie over deze masterclasses op onze site: www.ivob-opleidingen.nl.

Misschien heeft u behoefte aan een masterclass over een totaal ander onderwerp? Geef het ons door. Wij zullen dan kijken of wij over uw onderwerp dan een specifieke masterclass kunnen organiseren.

Wij wensen u voor het jaar 2018 zakelijk een succesvol jaar toe. Maar vooral ook een goede gezondheid en veel geluk voor u en uw familie.

Nogmaals bedankt!

Het IVOB team
Namens Bert Stap en Hanswillem Wilbrink

Ons laatste nieuws

Search