Masterclass Robotveiligheid – Gegarandeerde start

Robots, Cobots, medewerkers, interactie tussen hen en veiligheid. Dat is nogal wat. Daarom én omdat er steeds meer gebruik gemaakt wordt van robots en cobots, is het essentieel dat je goed op de hoogte bent welke veiligheidseisen van toepassing zijn. Deze masterclass Robotveiligheid leert je alles wat nodig is!

De masterclass

Deze Masterclass Robotveiligheid is ontwikkeld door Bert Stap, directeur en trainer van ons bedrijf, die ook regelmatig artikelen en columns publiceerde in het blad Vision & Robotics over robotveiligheid. Dus een Masterclass Robotveiligheid met veel inhoud.

De laatste jaren zien we steeds meer ontwikkelingen op het gebied van robots en robotsystemen. Ook ontwikkelingen in de toe te passen veiligheidstechnieken. Maar zijn deze veiligheidstechnieken allemaal wel zo betrouwbaar als men beweert dat deze zijn? Het doel is kennis vergaren om veilige robotsystemen te ontwerpen, te wijzigen of te beoordelen. Na deze masterclass weet je welke risicoreducerende maatregelen je moet nemen om een veilige robotinstallatie te creëren.

Aanmelden en meer informatie

Interesse? Meld je dan snel aan! Er is maar beperkt plek. Aanmelden kan via onze aanmeldformulier of stuur een mail naar info@ivob-opleidingen.nl

Op zoek naar meer informatie? Klik dan hier.

Ons laatste nieuws

Zoeken