Training Machineveiligheid | Juni

Ben jij dagelijks bezig met het bouwen of aanpassen van machines? Dan is deze training Machineveiligheid absoluut iets voor jou! Op 6, 11 en 19 juni maken we je vertrouwd met de gewijzigde machinerichtlijn en de geharmoniseerde normen. Daarnaast zorgen we ervoor dat je de richtlijnen en normen in de praktijk kunt toepassen.

6 juni – Module 1

De eerste module en dag vormen de basis voor de volgende twee dagen (en tevens voor onze masterclasses). Deze Module 1 van de training Machineveiligheid heeft een hoog theoriegehalte, omdat we hier op diverse aspecten van de regelgeving moeten ingaan. Toch maken we ook tijdens deze Module 1 Machineveiligheid zoveel mogelijk gebruik van praktische voorbeelden. Het doel op deze eerste dag is om je voldoende kennis en inzicht te geven in de wetgeving rondom machineveiligheid.

11 juni – Module 2

Tijdens deze module, die een vervolg is op module 1, krijg je inzicht in een aantal geharmoniseerde Europese Normen. Deze zijn belangrijk, in het kader van de machineveiligheid. Tijdens deze dag maak je kennis met de meeste algemene geharmoniseerde normen, die belangrijk zijn om op een juiste manier aan de eisen van de regelgeving over machineveiligheid te voldoen. Ook tijdens deze dag weer veel praktijkvoorbeelden!

19 juni – Module 3

Deze laatste module van de training Machineveiligheid, die weer voortbouwt op de vorige twee modules, gaat vooral over de eisen waaraan een elektrische installatie, een noodstopsysteem en een veiligheidssysteem van een machine moet voldoen. Daarnaast gaan we in op de uitwerking van de risicoanalyses die als huiswerkopdracht zijn meegegeven tijdens Module 2. In plaats van deze module te volgen, zou je er ook voor kunnen kiezen om onze Masterclass Performance Level te volgen. Kijk hier voor trainingsdagen.

Aanmelden en meer informatie

Interesse? Meld je dan snel aan! Er is maar beperkt plek. Aanmelden kan via onze aanmeldformulier of stuur een mail naar info@ivob-opleidingen.nl Op zoek naar meer informatie? Klik dan hier.

Ons laatste nieuws

Zoek