WorkSafe – 12 t/m 14 april 2022

Wij staan 12, 13 en 14 april op vakbeurs WorkSafe, standnummer L128.

We zouden het leuk vinden om je op onze stand te ontmoeten. We willen je daarom uitnodigen voor een bezoek aan deze vakbeurs. WorkSafe wordt tegelijk gehouden met Maintenance Gorinchem in de Evenementenhal te Gorinchem. Je kunt je eenvoudig aanmelden als bezoeker via deze link.

We zullen op onze stand onze nieuwste trainingen presenteren. En we hebben interessante beurskortingen.

Onze Nieuwe Aanpak

Onze nieuwe aanpak bestaat uit de Training Veilig Werken, in combinatie met Workshops. De workshops gaan over specifieke veiligheidsonderwerpen. Ze zijn bedoeld als een refresh na een veiligheidstraining. Veel bedrijven worstelen met het veiligheidsbewustzijn van medewerkers dat verwatert. Door de workshops kan veiligheid regelmatig onder de aandacht gebracht worden. Wij geloven namelijk in de kracht van herhaling. Regelmatig praten over veiligheid.

Ons Do It Yourself trainingspakket

Onze veiligheidstrainingen en workshops zijn nu ook beschikbaar als een DIY pakket. Deze is vooral bedoeld voor bedrijven die graag zelf de trainingen willen organiseren. Met dit pakket kun je dit op een professionele wijze, eenvoudig doen. Je bepaalt zelf de frequentie. Het DIY pakket bestaat uit een video van de training en een handleiding voor het leiden van een groepsgesprek. Je faciliteert de trainingsruimte en de gespreksleider. Je kan de training afsluiten met een examen en de workshops met een korte toets.

Training Preventiemedewerker

Vanaf april 2022 hebben wij ook deze nieuwe, 3-daagse training in ons programma. Een training waarbij wij het totale takenpakket van een preventiemedewerker de revue laten passeren. Deze training is vooral gericht op de praktijk en ontwikkeld op basis van bijna 30 jaar ervaring in de veiligheid. Bij deze training ontvangt de deelnemer ook ons nieuwe Praktijkhandboek voor een Preventiemedewerker. Dit Praktijkhandboek zal vanaf september/oktober dit jaar ook los te koop zijn.

Meer informatie over ons nieuwste trainingsaanbod kunt u vinden op onze website www.ivob-opleidingen.nl

Beursacties

Tijdens de beurs hebben wij interessante beursacties. We hebben op de beurs 10% korting op al onze trainingen. Voor ons DIY pakket en de training preventiemedewerker hebben we een 20% introductiekorting. Onze actiekortingen zijn alleen geldig tijdens de beurs.

Graag tot ziens op onze stand L128. Aanmelden kan dus via deze link.

Ons laatste nieuws

Zoek