Workshops

1 keer in de 10 jaar een training. Dit kan niet voldoende zijn om het veiligheidsbewustzijn van jouw medewerkers op peil te houden. In tien jaar tijd verdwijnt er veel naar de achtergrond en veel wordt vergeten. Dat moet anders kunnen, dachten wij! En daarom presenteren wij met trots onze workshops.

Onze korte workshops helpen om de medewerkers steeds weer te attenderen op de noodzaak van veilig werken. Elke workshop heeft een bepaald thema. Als bedrijf zou je er voor kunnen kiezen om elk kwartaal of per half jaar een bepaalde workshop te geven. Als een veiligheidsreminder. Eens in de twee of drie jaar zou je een workshop kunnen herhalen. Op deze manier kan er een veiligheidstrainingsprogramma ontstaan, waarbij medewerkers regelmatig betrokken blijven bij het onderwerp veiligheid en kan er gewerkt worden aan de bewustwording van de medewerkers.

Hoe zien wij dit?

Hoe het werkt? Allereerst volgen de medewerkers een basis training Veilig Werken. Voor de leidinggevenden volgt daar nog een verdiepende training middelbaar Veilig Werken op. Vervolgens kunnen er op regelmatige basis workshops gegeven worden, waarin iedere keer ander aspect van veiligheid aan de orde komt. Bijvoorbeeld ieder kwartaal een nieuwe workshop. Of ieder half jaar. Op deze manier blijft veiligheid continu onder de aandacht en werken we samen aan een veilige werkomgeving. Want, we willen vanavond allemaal levend en wel thuis komen.

We hebben voorlopig een aanbod van 10 standaard workshops. Alle workshops zijn praktisch en vooral gericht op het ontstaan van een groepsgesprek, omdat we geloven dat we daarmee de betrokkenheid van de medewerkers kunnen verhogen.

De workshops

Naast de training Veilig Werken bieden we workshops aan. Dat doen we in twee categorieën, algemeen en specifiek. De specifieke variant is vooral gericht op onderwerpen gerelateerd aan machineveiligheid.

De mogelijkheden

Als Interactieve Veiligheids Opleidingen Barneveld kunnen wij deze workshops in-company klassikaal of digitaal interactief verzorgen. Een trainer van ons bedrijf verzorgt de workshop en begeleidt het groepsgesprek. Als groepsgrootte hanteren wij maximaal 12 deelnemers. Bij een klassikale workshop faciliteert het bedrijf de trainingsruimte. De ruimte moet beschikken over een beamer of grote TV en een flipover. Bij een digitale workshop kunnen de deelnemers achter hun laptop aanschuiven in een digitale meeting.

Maar we bieden ook de mogelijk voor een DIY veiligheidstraining met workshops. Je kent het wellicht van allerlei maakproducten, maar nu dus ook in workshop vorm. Zowel de veiligheidstraining en workshop bestaan uit een video, waarmee binnen het bedrijf de Training Veilig Werken Basis en Middelbaar en de workshops georganiseerd kunnen worden. Het bedrijf moet dan alleen zorgen voor een gespreksleider. Kijk hier voor meer informatie.

Tijdsduur

Iedere workshop is te houden in 2,5 à 3 uur. Dit is inclusief het groepsgesprek.

Kosten

De kosten die hieronder vermeld staan zijn richtprijzen, afhankelijk van de afstand tot Barneveld.

Workshop, 1 dagdeelWorkshop, 2 stuks op 1 dag
KlassikaalDigitaalKlassikaalDigitaal
€ 1.320,-€ 980,-€ 2.250,-€1.540,-

Voor meer informatie of om te boeken, neem gerust contact met ons op via ons mailadres die je onderaan de pagina kan vinden.

Zoek